Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Objectius

Objectius generals

El projecte Codi Risc pretén estudiar la freqüència, els factors de risc (epidemiològics, clínics, neuropsicològics i biològics) de l’intent i la repetició de l’intent de suïcidi; la implementació, l’efectivitat i els costos del programa Codi Risc Suïcidi de la Generalitat de Catalunya, així com desenvolupar algoritmes de predicció personalitzada del risc de suïcidi per a la prevenció indicada de les conductes suïcides.

Objectius específics

Estudi epidemiològic

  1. Estimar la incidència poblacional del intent i la repetició de l’intent de suïcidi i el suïcidi a Catalunya.
  2. Identificar factors de risc a nivell individual i poblacional de la conducta suïcida.  
  3. Desenvolupar algoritmes de predicció personalitzada del risc d’intent i repetició de l’intent de suïcidi. 
  4. Avaluar la implementación, efectivitat i cost-efectivitat del programa CRS.

Estudi clínic

  1. Identificar factors de risc socio-demogràfics, clínics, neuropsicològics i biològics de la repetició de l’intent de suïcidi.
  2. Analitzar les diferències biològiques (psico-neuroendocrines, inflamatòries, genètiques i els marcadors de neuroimatge) en la resposta a l’estrès entre persones amb un únic intent de suïcidi i persones amb repetició de l’intent de suïcidi.
  3. Analitzar les diferències biològiques (psico-neuroendocrines, inflamatòries, genètiques i els marcadors de neuroimatge) en la resposta a l’estrès entre persones amb un únic intent de suïcidi, persones amb repetició de l’intent de suïcidi i persones sanes (sense intent de suïcidi previ).